Vállalkozási múltunk

Vállalkozási múltunk 1982-ig mutat vissza. Elsők között voltunk még a rendszerváltozás előtti években, akik megkezdték az önálló vállalkozást. A vállalkozás kezdetén gépjármű kereskedelemmel foglalkoztunk. Külkereskedelmi partnereink között szerepelt Oroszország, Anglia, Németország és Franciaország, USA és Kanada. Kezdetben évi 50 autót, később éves szinten 400 gépjárművet forgalmaztunk, vámkezeltettünk. Mind a mai napig inportálunk személygépkocsikat Németországból és Olaszországból. 2008-ban megvásároltunk egy autószalont szevizzel Mezőkövesden.

2004-ben az EU-ba lépés után a gazdasági helyzet nyomására kiegészítettük a tevékenységünket ingatlanforgalmazással. Ezzel kezdtünk foglalkozni. Társasházi és sorházi lakásokat építettünk és értékesítettünk. 2004-ben egy négylakásos házat, 2005-ben 8 lakást és 2006-ban már 26 lakást adtunk át. 2007-ben értük el a csúcsot akkor 48 lakást adtunk át boldog új tulajdonosaiknak.

Vevőink igényeinek jobb kielégítése érdekében kezdtünk el hitel és biztosítás közvetítéssel is foglalkozni. Ez azért fontos a vevő szempontjából, mert a szerződött bank ismeri cégünket, múltunkat és megbízik benne. Ismeri eddig felépült lakásainkat illetve az éppen aktuális projekteket. Ezáltal sok időt és energiát lehet megtakarítani. A banknak sem kell minden egyes hitelszerződéskor új céget megismerni, új bizalmat kialakítani.

Elérkeztünk a 2011-es évhez. Összesen 110 lakást adtunk át. A gazdasági válság sajnos ránk is hatással van.

BMW Társasház

 

Természet

Ismét nagy elhatározást hoztunk a cégünk életében. A jövőben a környezettudatosság jegyében bővítjük profilunkat a legújabb, legmodernebb technológiai fejlesztésű elektromos rásegitésű kerékpárok forgalmazásával. Megérkezett az első mintapéldány. Hosszú és alapos tesztelésnek vetettük alá, melynek során nagyon jól vizsgázott. Nagyobb mennyiség 2014 év első hónapjában érkezik.

Ezen speciális kerékpárok forgalmazásával szeretnénk hozzájárulni környezetünk megóvásához. Célunk a levegőszennyezés csökkentése, melyet akár az elektromos akkumulátorral működő biciklik is biztosíthatnak. Megtérülő befektetés mindenki számára, hisz a napjainkban egyre dráguló üzemanyag költségét pár hónap alatt teljesen kiváltja. Segítségével elkerülhető a zsúfolt közlekedésben, dugóban töltött hosszú és felesleges várakozás. Könnyű és kényelmes használatával az egész családnak hasznos, egészséges időtöltést biztosít.

Mindezekkel a nézetekkel, irányelvekkel kívánunk hozzájárulni gyermekeink és unokáink számára egy élhetőbb, egészségesebb jövő megteremtéséhez.