Viszonteladók és szervizelők jelentkezését várjuk!

Ismertető

...amikor a dinamika és a környezettudatosság új testet ölt!

A special 99 Elektromos összecsukható kerékpár lényegében ugyanaz mint egy normál kerékpár, azzal a kiegészítéssel, hogy három fő összetevőből áll: az elektromos motor, az akkumulátor és a vezérlő doboz. Az elektromos alkatrészek kivételével minden más ugyanúgy működik, mint egy normál kerékpárnál.

A special 99 Elektromos kerékpár biztosítja a kerékpározást szerető vásárlóknak a kiemelkedő minőséget elérhető áron: legyen szó munkábajárásról, ingázásról, túrázásról, fitness / szabadidős elfoglaltságról, a special 99 Elektromos kerékpár minden igényt kielégít.

A special 99 Elektromos kerékpáron található Unique PAS (Pedal Assist System) azoknak is visszaadja a kerékpározás örömét, akik esetleg fizikailag már kevésbé képesek erővel tekerni a pedált, vagy egészségügyi okok miatt nem élvezhették ezt a csodálatos mozgásformát.

A special 99 Elektromos kerékpárokat ausztrál út-, és terepviszonyokra tervezték. A legjobb minőségű alkatrészekkel és a legújabb technológiák szerint.

Ha kiemelkedő teljesítményt, dizájnt, és a legmegbízhatóbb elektronikát szeretné egy eszközben tudni, akkor szüksége lesz egy special 99 Elektromos kerékpárra.

A special 99 Elektromos kerékpár karbantartásmentes motorja nem igényli állandó szakember jelenlétét.

A special 99 Elektromos kerékpárokat készre szerelve, letesztelve adjuk át:

A special 99 Elektromos kerékpár nagyon masszív: minden terepen megállja a helyét.

Állítható/rögzíthető felfüggesztés elöl-hátul: nem indul el, ha a pedállal nem segítünk rá.

Azáltal, hogy másodpercek alatt összecsukható, nagyon kompakt, könnyen szállítható.

Az ülés- és a kormánymagasság egyaránt gyorsan állítható az intelligens gyorskioldó rendszer segítségével, hogy kényelmes legyen és megfeleljen bármilyen testmagasságú embernek.

Minden kerékpáron található csengő, továbbá első-, hátsó LED-es lámpa.

Óvja környezetét Ön is special 99 Elektromos kerékpárral!

Garanciális és garancián túli alkatrész és
szerviz háttér Magyarországon biztosított.

Letölthető használati utasítás [PDF, nn MByte]
PDF